Overstap naar Tandheelkundig Centrum De Seringen

Vanaf 1999 heb ik met veel plezier en energie gewerkt in mijn tandartspraktijk. Eerst samen met mijn vader, later samen met collega Mazairac en de laatste jaren als solist. Nu is de tijd gekomen voor een nieuwe stap. Ik ga per 1 januari 2023 bij Tandheelkundig Centrum De Seringen in Den Bosch werken en zal mijn eigen praktijk beëindigen.

Ik ben blij dat ik bij De Seringen kan komen werken. Het is een plezierige praktijk met fijne collega’s. Iedere tandarts behandelt zijn/haar eigen patiënten, zodat u ook in het nieuwe jaar door mij behandeld zult worden. Het telefoonnummer zal gelijk blijven en ook de mogelijkheid om afspraken te maken via de (nieuwe) webagenda blijft bestaan. De vernieuwde website van Tandheelkundig Centrum De Seringen vind u hier. Vanaf 10 januari 2023 kunt u via die site uw afspraken plannen.

De Seringen bevindt zich op ongeveer 3 kilometer van de huidige praktijk, op de Seringenstraat 23 in Den Bosch. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Klik op de 9292 button om de route te plannen met de bus.