UwNota.nl verandert zijn naam in Infomedics

Wij hebben het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan uwnota.nl. Met ingang van 7 februari 2017 verandert uwnota.nl zijn naam in Infomedics. Dat is ook nu al de naam van het bedrijf achter uwnota.nl.

Wat verandert er?
U ontvangt vanaf februari 2017 rekeningen met daarop de naam en het logo van Infomedics. Als u meer informatie wilt over uw rekening kunt u daarvoor straks terecht op www.infomedics.nl. Het IBAN (het bankrekeningnummer) blijft hetzelfde, maar de tenaamstelling bij internetbankieren verandert vanaf februari 2017 in Infomedics. Als u van uwnota.nl digitale rekeningen krijgt, ontvangt u die straks van Infomedics.

Wat blijft het zelfde?
Alle betalingsafspraken en –voorwaarden blijven het zelfde. U kunt Infomedics op het zelfde telefoonnummer bereiken dat u gewend bent te bellen. En u krijgt dezelfde mensen aan de telefoon als nu.

Heeft u vragen?
Kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen op www.uwnota.nl. Komt u er niet uit, bel dan gerust met de Servicedesk van uwnota.nl/infomedics op 0900 – 404 94 04 (€0,35 per gesprek).

UwNota.nl verandert zijn naam in Infomedics